Lichaamsverzorging en massage

Watergenoegens

Ontdek jouw ultiem verwenmoment ...  
Genieten van een deugddoende lichaamsverzorging of massage

Houden van jezelf is … jezelf geregeld belonen met een verzorgende lichaamsbehandeling of ontspannende massage. Door de drukte van het leven durven we wel eens vergeten hoe veeleisend we voor ons lichaam zijn. Of je nu dagelijks uren op je benen staat voor je job, zittend PC-werk doet, hand- of hoofdarbeid verricht … we kennen allemaal dat vermoeid gevoel op het einde van de week, mentaal maar ook fysiek.

Onze lichaamsverzorging is er hoofdzakelijk op gericht om toxines uit het lichaam af te voeren en de huid extra te verzorgen. Een massage maakt het helemaal af voor wie een oplossing zoekt voor pijnlijke spieren of andere lichamelijke ongemakjes.

LICHAAMSVERZORGING
LICHAAMSVERZORGING

Bodypeeling + bodymilk (30 min)

Bij een bodypeeling wordt het volledig lichaam grondig gescrubd met een crèmige peeling (Gommage Lulur van La Sultane de Saba).

Een bodypeeling geeft je een instant fris gevoel. Het verwijdert dode huidcellen én stimuleert de celvernieuwing, waardoor je huid steviger, gladder en heerlijk zacht aanvoelt. Dankzij een bodypeeling kan je huid achteraf ook beter hydrateren.

Na het zorgvuldig afnemen van de peeling wordt een heerlijk geurende en voedende bodymilk (Voyage Balinais van La Sultane de Saba) aangebracht op het hele lichaam.

Bodypeeling + lichaamspakking + bodymilk (60 min)

Nadat het volledige lichaam grondig is gescrubd met een crèmige peeling (Gommage Lulur van La Sultane de Saba), wordt een warme lichaamspakking van Rhassoul met rozen en geranium (Voyage sur la route des Délices van La Sultane de Saba) aangebracht.

Rhassoul is een vulkanische klei afkomstig van het Atlasgebergte in Marokko. Een Rhassoul pakking werkt ontgiftend, reinigt de huid tot in de poriën en voorziet haar van waardevolle mineralen en sporenelementen. Daarnaast werkt de klei huidverstevigend en huidverjongend.

Na het zorgvuldig afnemen van de Rhassoul wordt een heerlijk geurende en voedende bodymilk (Voyage Balinais van La Sultane de Saba) aangebracht op het hele lichaam.

Bodypeeling + lichaamspakking + massage (90 min)

Nadat het volledige lichaam grondig is gescrubd met een crèmige peeling (Gommage Lulur van La Sultane de Saba), wordt een warme lichaamspakking van Rhassoul met rozen en geranium (Voyage sur la route des Délices van La Sultane de Saba) aangebracht.

Rhassoul is een vulkanische klei afkomstig van het Atlasgebergte in Marokko. Een Rhassoul pakking werkt ontgiftend, reinigt de huid tot in de poriën en voorziet haar van waardevolle mineralen en sporenelementen. Daarnaast werkt de klei huidverstevigend en huidverjongend.

Na het zorgvuldig afnemen van de Rhassoul ontvang je een zachte massage van 30 min. Hierbij wordt een luchtige maar extra voedende bodyboter (Beurre de Karité van La Sultane de Saba) via effleurage – of zachte strijkingen – aangebracht op het volledige lichaam. Deze karitéboter van hoge kwaliteit is geschikt voor elk huidtype en sterk aan te raden voor de droge huid.

Bodypeeling + massage (60 of 90 min)

Nadat het volledige lichaam grondig is gescrubd met een crèmige peeling (Gommage Lulur van La Sultane de Saba), kan je genieten van een ontspannende massage met een luchtige maar extra voedende bodyboter (Beurre de Karité van La Sultane de Saba).

Bij de behandeling van 60 min is dit een korte effleurage massage van heel het lichaam. Kies je voor de verzorging van 90 min, dan krijg je na de bodypeeling een volledige en relaxerende lichaamsmassage.

 

De producten die gebruikt worden voor lichaamsverzorging zijn bij Watergenoegens te verkrijgen op bestelling (prijzen op aanvraag).

Massage
Massage

Rugmassage (30 min)

Bij een rugmassage wordt de spierspanning in je nek, rug en schouders aangepakt. Met ontspannende technieken en een massage olie naar keuze (PHYTO 5: Chi yin, Zen, Chi yang of arnica-lavendel) kom je niet alleen tot rust, maar ervaar je het deugddoend effect nadien ook nog. Duo-massages zijn mogelijk op aanvraag.

Lichaamsmassage (60 of 90 min)

Een relaxerende lichaamsmassage brengt jou in totale ontspanning. Je lichaam wordt volledig gemasseerd met een massage olie naar keuze (PHYTO 5: Chi yin, Zen, Chi yang of arnica-lavendel). Hiervoor worden allerlei specifieke massagetechnieken toegepast zodat niet enkel de spieren maar ook de geest tot rust kan komen.

Deze massage is ideaal voor wie behoefte heeft om eens diep te ontspannen en los te komen van de druk en stress van elke dag.

Je kan kiezen voor een basis lichaamsmassage van 60 min of een uitgebreidere versie van 90 min. Duo-massages zijn mogelijk op aanvraag.

Aandacht: Wij geven géén erotische massages!

Hotstone massage (60 of 90 min)

Bij een hotstone massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met warme natuurlijke basaltstenen en massage olie. De warmte, de druk van de stenen, de massageolie en de massagetechnieken brengen een diepe ontspanning teweeg. Daarnaast stimuleert een hotstone massage de bloedsomloop en de stofwisseling, waardoor het lichaam op natuurlijke wijze wordt ontgift. Deze massage is aangenaam in de winter en aan te bevelen voor wie het snel koud heeft.

Je kan kiezen voor een basis hotstone massage van 60 min of een uitgebreidere versie van 90 min. Duo-massages zijn mogelijk op aanvraag.

Zwangerschapsmassage (60 of 90 min)

De zwangerschap is een intense periode die gepaard gaat met lichamelijke veranderingen, kwaaltjes en emoties. Met behulp van een zwangerschapsmassage kan verlichting gebracht worden binnen elke fase van de zwangerschap. Naast het verminderen van rugpijn en bekkenpijn, kan een zwangerschapsmassage een goede nachtrust bevorderen en een moment van ontspanning bieden om zorgen te laten varen.

Je kan kiezen voor een basis zwangerschapsmassage van 60 min of een uitgebreidere versie van 90 min.

Aandacht:

Deze massage gebeurt op speciale warmwaterkussens die goed meegeven. Zo kan je tijdens de volledige massage op je rug liggen en kan deze toch mee gemasseerd worden. Wij vragen om een witte basis slip aan te doen (waar olievlekken op mogen komen) en een extra slip mee te brengen voor na de massage (gekleurd ondergoed gaat af op de kussens).

Shantala babymassage (60 min)

Tijdens deze sessie ontvangt je baby een zachte massage en leer jij als ouder hoe je deze thuis ook kan toepassen. We baseren ons op de Shantala babymassage uit India, vernoemd naar de Indiase vrouw Shantala en gebaseerd op eenvoudige technieken. In India is het masseren van baby’s een dagelijks ritueel.

De Shantala babymassage is een ritmische massage die er op gericht is met aandacht en respect bij je kind te zijn. Baby’s worden er rustiger van en slapen beter. Het gevoel van geborgenheid verbetert, waardoor de baby zich beter zal ontwikkelen op cognitief en emotioneel vlak. Deze babymassage is ook goed voor het verlichten van babykwaaltjes. Ze verzacht buikkrampjes en werkt versterkend op het immuunsysteem. Het is tegelijk een manier voor hen om hun lichaam te leren kennen.

De Shantala babymassage is een manier om met je baby te communiceren. Het is een mooie uitwisseling van liefde geven en liefde ontvangen.